Advocaat Job Knoester neemt Ali B in bescherming: "Voorzichtig zijn met hem" (video)

Advocaat Job Knoester neemt Ali B in bescherming: "Voorzichtig zijn met hem" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Advocaat <em>Job Knoester</em> neemt Ali B in bescherming: &quot;Voorzichtig zijn met hem&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bij VI Vandaag zat advocaat Job Knoester aan de bar. Hij zorgde voor de broodnodige nuance in de uitspraken van Britt Dekker. Die noemt Ali B na het zien van #BOOS een "misbaksel" en "ziek in zijn hoofd". Volgens Knoester moeten we juist met Ali B "voorzichtig zijn", omdat we zijn kant van het verhaal nog niet gehoord hebben. Britt lijkt inderdaad erg gemakkelijk over te stappen op een trial by media, maar één ding is zeker: het ziet er slecht uit voor de rapper. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Britt Dekker maakt Ali B met de grond gelijk na #BOOS: "Misbaksel" Bekijk deze video » VI Vandaag gemist? Ook Britt Dekker heeft "nare ervaring" gehad bij RTL Bekijk deze video » VI Vandaag: Rob Goossens werd "misselijk" van verhalen Ali B en Jeroen Rietbergen Bekijk deze video » VI Vandaag: volgens Rob Goossens heeft Jeroen Rietbergen veel vrouwen "buiten de deur" gezien Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp vergelijkt column Angela de Jong met uitspraak Albert Verlinde Bekijk deze video » Rob Goossens onthult in VI Vandaag: "Ali B en vrouw Breghje zijn al jaar uit elkaar" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij VI Vandaag zat advocaat Job Knoester aan de bar. Hij zorgde voor de broodnodige nuance in de uitspraken van Britt Dekker. Die noemt Ali B na het zien van #BOOS een "misbaksel" en "ziek in zijn hoofd". Volgens Knoester moeten we juist met Ali B "voorzichtig zijn", omdat we zijn kant van het verhaal nog niet gehoord hebben. Britt lijkt inderdaad erg gemakkelijk over te stappen op een trial by media, maar één ding is zeker: het ziet er slecht uit voor de rapper.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Job Knoester neemt Ali B in bescherming: "Voorzichtig zijn met hem" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV