Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens

Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jacob Derwig</em> deed voor zijn dochter mee aan <em>De slimste mens</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond (21 januari) is het zover: de finale van De slimste mens. De drie finalisten zaten aan tafel bij Op1 om te vertellen over hun avontuur. Acteur Jacob Derwig onthult dat hij meedeed voor zijn dochter; hij was al eens eerder gevraagd, maar kon toen geen tijd vrij maken. Omdat hij op de bank altijd fanatiek meespeelde vond zijn dochter het dus hoog tijd voor een deelname. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. De finale van De slimste mens is vrijdag 21 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens

Vanavond (21 januari) is het zover: de finale van De slimste mens. De drie finalisten zaten aan tafel bij Op1 om te vertellen over hun avontuur. Acteur Jacob Derwig onthult dat hij meedeed voor zijn dochter; hij was al eens eerder gevraagd, maar kon toen geen tijd vrij maken. Omdat hij op de bank altijd fanatiek meespeelde vond zijn dochter het dus hoog tijd voor een deelname.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

De finale van De slimste mens is vrijdag 21 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV