Jinek gemist? Jaïr Ferwerda viert carnaval in Den Bosch

Jinek gemist? Jaïr Ferwerda viert carnaval in Den Bosch

Jinek gemist? Jaïr Ferwerda viert carnaval in Den Bosch Op carnavalsmaandag moet je in Den Bosch zijn voor de jaarlijkse optocht. Jaïr Ferwerda, de sterverslaggever van Jinek, vertrok naar het zuiden en dompelde zich samen met CDA-politicus Madeleine van Toorenburg onder het in het feestgedruis in Oeteldonk. Veronica Inside gemist? Hélène Hendriks krijgt eigen carnavalsnummer Bekijk deze video » René en Willy van de Kerkhof met carnavalsnummer in Veronica Inside Bekijk deze video »
TV :

Op carnavalsmaandag moet je in Den Bosch zijn voor de jaarlijkse optocht. Jaïr Ferwerda, de sterverslaggever van Jinek, vertrok naar het zuiden en dompelde zich samen met CDA-politicus Madeleine van Toorenburg onder het in het feestgedruis in Oeteldonk.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jaïr Ferwerda viert carnaval in Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: optocht, politicus, carnaval, parade, den bosch, gemist, madeleine van toorenburg, de parade, toorenburg, van toorenburg, verslaggever, stijl, video, cda, madeleine van, jinek, M van Toorenburg, oeteldonk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.