Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2022 (video) Bekijk deze video » Vanavond is de finale van dit winterseizoen van De slimste mens. Daarin nemen acteur Jacob Derwig, Telegraaf-journalist Martin Visser en schrijver Frank Heinen het tegen elkaar op. Beste spelerJacob Derwig was eerder dit seizoen de beste speler. Daarom stroomt hij in deze finaleweek pas in deze allerlaatste aflevering weer in. Derweg speelt de finale tegen de spelers die een dag eerder filmregisseur Johan Nijenhuis uitschakelden in de 'halve finale'. VragenrondesIn de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem. FinalerondeDe laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen. Normaal gesproken is het een strijd tussen de nummers twee en drie om niet af te vallen, maar in de finale is dit spel de ultieme ontknoping van De slimste mens. Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’ Bekijk deze video » Yuki Kempees in RTL Boulevard over deelname De Slimste Mens: "Ik schrok me kapot" Bekijk deze video » Maarten van Rossem sloopt Martien Meiland: "Geeft aan dat-ie niet goed snik is" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de finale van dit winterseizoen van De slimste mens. Daarin nemen acteur Jacob Derwig, Telegraaf-journalist Martin Visser en schrijver Frank Heinen het tegen elkaar op.

Beste speler
Jacob Derwig was eerder dit seizoen de beste speler. Daarom stroomt hij in deze finaleweek pas in deze allerlaatste aflevering weer in. Derweg speelt de finale tegen de spelers die een dag eerder filmregisseur Johan Nijenhuis uitschakelden in de 'halve finale'.

Vragenrondes
In de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem.

Finaleronde
De laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen. Normaal gesproken is het een strijd tussen de nummers twee en drie om niet af te vallen, maar in de finale is dit spel de ultieme ontknoping van De slimste mens.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV