Danny In Arabistan aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny In Arabistan aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Danny In Arabistan aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Danny Ghosen reist deze aflevering af naar Soedan. Hij zoekt daar uit hoe het nu is gesteld met de positie van de vrouw. TraditiesDe revolutie heeft veel veranderd, maar oude tradities verdwijnen niet zomaar. Danny bezoekt een meerdaagse traditionele bruiloft met veel oude en opzienbarende gebruiken. DiscriminatieOok ontmoet hij een vrouw die op de vlucht is omdat ze tegen haar wil is uitgehuwelijkt. En Danny ziet dat discriminatie nog altijd een groot probleem is in het huidige Soedan. Hoe lichter de huid, hoe beter. Soedanese vrouwen laten er zelfs hun huid voor bleken. BesnijdenisTot slot onderzoekt Danny hoe het zit met de vrouwenbesnijdenis binnen de Soedanese cultuur. Worden jonge meisjes nog altijd besneden? Zien: Danny Ghosen spreekt een dominee in Danny's Wereld: "De overheid is een sekte" Bekijk deze video » Straatracen is een dure hobby: "De auto heeft mij 52.000 euro gekost" (Danny's Wereld) Bekijk deze video » Danny Ghosen over illegaal gokken met de Zwarte Toto Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Danny Ghosen reist deze aflevering af naar Soedan. Hij zoekt daar uit hoe het nu is gesteld met de positie van de vrouw.

Tradities
De revolutie heeft veel veranderd, maar oude tradities verdwijnen niet zomaar. Danny bezoekt een meerdaagse traditionele bruiloft met veel oude en opzienbarende gebruiken.

Discriminatie
Ook ontmoet hij een vrouw die op de vlucht is omdat ze tegen haar wil is uitgehuwelijkt. En Danny ziet dat discriminatie nog altijd een groot probleem is in het huidige Soedan. Hoe lichter de huid, hoe beter. Soedanese vrouwen laten er zelfs hun huid voor bleken.

Besnijdenis
Tot slot onderzoekt Danny hoe het zit met de vrouwenbesnijdenis binnen de Soedanese cultuur. Worden jonge meisjes nog altijd besneden?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Danny in Arabistan

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny In Arabistan aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV