Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit'

Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit'

Ook Yvonne Coldeweijer heeft uiteraard gekeken naar de uitzending van BOOS over het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland. Ze zegt onder andere dat de wijze waarop Ali B vrouwen naar zijn muziekstudio zou lokken voor seks, geen verrassing is voor haar: "Maar de verhalen zijn natuurlijk walgelijk. Zeker omdat er een bepaald taalgebruik bij komt kijken. Je krijgt er spontaan kotsneigingen van."

'Marco is vieze gore wolf in schaapskleren'
Toch vond de gossipverspreidster de verhalen over de rapper niet het heftigste uit de uitzending: "Wat mij het allermeest raakt is toch Marco Borsato. Ik vind het zo ontzettend smerig dat jij met je vieze tengels aan kinderen zit. Dat vind ik persoonlijk per definitie al het meest ranzige wat erbij zit." Yvonne vindt het gedrag van de geplaagde zanger nóg erger dan dat van bandleider Jeroen Rietbergen: "De wolf in schaapskleren is gewoon wel die vieze gore vent, die gewoon aan kinderen van 13 en 14 zit."

De hele vlog van Coldeweijer zie je hieronder

Yvonne Coldeweijer over <em>BOOS</em>: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' Ook Yvonne Coldeweijer heeft uiteraard gekeken naar de uitzending van BOOS over het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland. Ze zegt onder andere dat de wijze waarop Ali B vrouwen naar zijn muziekstudio zou lokken voor seks, geen verrassing is voor haar: "Maar de verhalen zijn natuurlijk walgelijk. Zeker omdat er een bepaald taalgebruik bij komt kijken. Je krijgt er spontaan kotsneigingen van." 'Marco is vieze gore wolf in schaapskleren'Toch vond de gossipverspreidster de verhalen over de rapper niet het heftigste uit de uitzending: "Wat mij het allermeest raakt is toch Marco Borsato. Ik vind het zo ontzettend smerig dat jij met je vieze tengels aan kinderen zit. Dat vind ik persoonlijk per definitie al het meest ranzige wat erbij zit." Yvonne vindt het gedrag van de geplaagde zanger nóg erger dan dat van bandleider Jeroen Rietbergen: "De wolf in schaapskleren is gewoon wel die vieze gore vent, die gewoon aan kinderen van 13 en 14 zit." De hele vlog van Coldeweijer zie je hieronder Bekijk ook Esmée Denters: "Marco Borsato kneep in mijn bil" Bekijk deze video » Boze Do: 'Jonge jongens worden gepakt door gay mannen uit het vak, bah bah bah' (video) Bekijk deze video » Video: vermomde Jeroen Rietbergen gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV