Zien: jarige André Hazes krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique

Zien: jarige André Hazes krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique

André Hazes viert vandaag zijn 28e verjaardag en dat is een goede reden voor zijn steeds terugkerende ex-vriendin Monique Westenberg om hem eens flink in het zonnetje te zetten en te overladen met liefde: 'Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt", schrijft ze op Instagram.

Hereniging in 2022?
Nu Hazes het kort na zijn breuk met Sarah van Soelen ook alweer heeft uitgemaakt met Anne Rose Zonneveld, klopt hij ongetwijfeld weer wat vaker aan de deur van Moon. Is 2022 wederom het jaar van de hereniging?

De hele verjaardagspost van Monique aan André, die ze hem natuurlijk ook gewoon persoonlijk had kunnen appen, lees je hieronder

Zien: jarige <em>André Hazes</em> krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique André Hazes viert vandaag zijn 28e verjaardag en dat is een goede reden voor zijn steeds terugkerende ex-vriendin Monique Westenberg om hem eens flink in het zonnetje te zetten en te overladen met liefde: 'Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt", schrijft ze op Instagram. Hereniging in 2022?Nu Hazes het kort na zijn breuk met Sarah van Soelen ook alweer heeft uitgemaakt met Anne Rose Zonneveld, klopt hij ongetwijfeld weer wat vaker aan de deur van Moon. Is 2022 wederom het jaar van de hereniging? De hele verjaardagspost van Monique aan André, die ze hem natuurlijk ook gewoon persoonlijk had kunnen appen, lees je hieronder View this post on Instagram A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) Bekijk ook Yvmanda (Yvonne Coldeweijer) voorspelt 2022: 'Rachel Hazes is vergif voor André & Borsato verstopt zich' Bekijk deze video » BREAKING NEWS: Het is uit tussen André Hazes en Anne Rose Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: jarige André Hazes krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV