Spectaculaire eerste beelden Kustwacht Caribisch Nederland op National Geographic

Spectaculaire eerste beelden Kustwacht Caribisch Nederland op National Geographic

Snelle boten, helikopters, drugsvangsten en wapens. Het komt allemaal voorbij in Kustwacht Caribisch Nederland, een nieuwe realityserie van tv-zender National Geographic, die vanaf 23 januari wordt uitgezonden. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Spectaculaire eerste beelden <em>Kustwacht Caribisch Nederland</em> op National Geographic Snelle boten, helikopters, drugsvangsten en wapens. Het komt allemaal voorbij in Kustwacht Caribisch Nederland, een nieuwe realityserie van tv-zender National Geographic, die vanaf 23 januari wordt uitgezonden. Bekijk de eerste beelden hieronder. ReddenDe Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten houdt zich bezig met het onderscheppen van drugstransporten, redden van vluchtelingen op zee en het redden van mensen en schepen in nood. Hoe ze dat doen en wat ze precies allemaal meemaken, is te zien in deze nieuwe realityserie. Kustwacht Caribisch Nederland is vanaf zondag 23 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op National Geographic. Bekijk hier op welk kanaal National Geographic te zien is bij jouw tv-aanbieder. Mysterieuze drone van 6 meter gevonden op Japans eiland (video) Bekijk deze video » Zien: drie Cubanen na vijf weken van onbewoond eiland gered door kustwacht Bekijk deze video » ZIEN: Vrouw in nood uit de zee in Scheveningen opgepikt door helikopter Bekijk deze video »
Trailer :
Spectaculaire eerste beelden Kustwacht Caribisch Nederland op National Geographic

Redden
De Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten houdt zich bezig met het onderscheppen van drugstransporten, redden van vluchtelingen op zee en het redden van mensen en schepen in nood. Hoe ze dat doen en wat ze precies allemaal meemaken, is te zien in deze nieuwe realityserie.

Kustwacht Caribisch Nederland is vanaf zondag 23 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op National Geographic. Bekijk hier op welk kanaal National Geographic te zien is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire eerste beelden Kustwacht Caribisch Nederland op National Geographic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV