Zien: ook ministers geschokt en ‘misselijk’ door uitzending BOOS over The Voice

Zien: ook ministers geschokt en ‘misselijk’ door uitzending BOOS over The Voice

Ook veel politici hebben naar de uitzending van BOOS gekeken over het wangedrag van onder anderen Ali B en Jeroen Rietbergen bij The Voice Of Holland. “Ik ben er echt misselijk van”, reageert staatssecretaris Gunay Uslu. “Die mannen denken dat ze alles kunnen maken, je blijft met je tengels van meisjes en vrouwen af”, zegt minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius.

Lees verder onder de video.

Zien: ook ministers geschokt en ‘misselijk’ door uitzending <em>BOOS</em> over <em>The Voice</em> Ook veel politici hebben naar de uitzending van BOOS gekeken over het wangedrag van onder anderen Ali B en Jeroen Rietbergen bij The Voice Of Holland. “Ik ben er echt misselijk van”, reageert staatssecretaris Gunay Uslu. “Die mannen denken dat ze alles kunnen maken, je blijft met je tengels van meisjes en vrouwen af”, zegt minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Lees verder onder de video. ‘Verantwoordelijke mensen in organisatie moeten alert zijn’John de Mol riep meerdere keren slachtoffers op om hun stem te laten horen, maar veel mensen vinden dat hier niet de focus op moet liggen, zo ook minister Robbert Dijkgraaf. “Het gaat er niet om dat slachtoffers heel erg hun best moeten doen om geluiden hoorbaar te maken. Het gaat erom dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor organisaties, die ook de toon zetten en de cultuur creëren in een organisatie daar alert op zijn.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' Bekijk deze video » Mark Rutte over BOOS: 'Ik vind het heel heftig' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘Verantwoordelijke mensen in organisatie moeten alert zijn’
John de Mol riep meerdere keren slachtoffers op om hun stem te laten horen, maar veel mensen vinden dat hier niet de focus op moet liggen, zo ook minister Robbert Dijkgraaf. “Het gaat er niet om dat slachtoffers heel erg hun best moeten doen om geluiden hoorbaar te maken. Het gaat erom dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor organisaties, die ook de toon zetten en de cultuur creëren in een organisatie daar alert op zijn.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: ook ministers geschokt en ‘misselijk’ door uitzending BOOS over The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV