Video: vermomde Jeroen Rietbergen gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer

Video: vermomde Jeroen Rietbergen gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer

De enorm in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen is niet veilig voor het spionnenleger van Yvonne Coldeweijer: hij is namelijk vrijdag gespot op Schiphol, vanwaar hij een vlucht naar Atlanta genomen heeft. "Waarschijnlijk krijgt hij het te heet onder zijn voeten", schrijft de juiceverspreidster.

'Vermomd'
Rietbergen deed er alles aan om incognito over de luchthaven te kunnen bewegen maar werd toch gezien: "Vieze Jeroentje was helemaal vermomd met capuchon en zonnebril op maar bij de security-check moet je die natuurlijk allemaal uit- en afdoen" Bekijk de post van Coldeweijer en de foto van Jeroen op Schiphol hieronder. Daar weer onder zie je een video van Rietbergen in actie bij The Voice of Holland.


Video: vermomde <em>Jeroen Rietbergen</em> gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer De enorm in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen is niet veilig voor het spionnenleger van Yvonne Coldeweijer: hij is namelijk vrijdag gespot op Schiphol, vanwaar hij een vlucht naar Atlanta genomen heeft. "Waarschijnlijk krijgt hij het te heet onder zijn voeten", schrijft de juiceverspreidster. 'Vermomd'Rietbergen deed er alles aan om incognito over de luchthaven te kunnen bewegen maar werd toch gezien: "Vieze Jeroentje was helemaal vermomd met capuchon en zonnebril op maar bij de security-check moet je die natuurlijk allemaal uit- en afdoen" Bekijk de post van Coldeweijer en de foto van Jeroen op Schiphol hieronder. Daar weer onder zie je een video van Rietbergen in actie bij The Voice of Holland. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' Bekijk deze video » Zien: jarige André Hazes krijgt liefdesverklaring van terugkerende ex Monique Bekijk deze video »
Show :
Video: vermomde Jeroen Rietbergen gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: vermomde Jeroen Rietbergen gespot op Schiphol, door spionnenleger Yvonne Coldeweijer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV