Video: Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) ziet de deur voor horeca en cultuur opengaan

Video: Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) ziet de deur voor horeca en cultuur opengaan

Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, vindt dat het Kabinet al voor dinsdag een besluit moet nemen over het openen van de horeca- en de cultuursector. “Ik zie de deur duidelijk opengaan. Gisteravond sprak ik een collega van u op televisie over een kier open, nou ik zie 'm zodanig opengaan dat er eigenlijk dinsdag geen houden meer aan is. Die deur gaat open”, zegt Bruls in het radioprogramma Sven Op 1.

Bekijk de video van Radio NPO 1 hieronder.

Video: <em>Hubert Bruls</em> (Veiligheidsberaad) ziet de deur voor horeca en cultuur opengaan Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, vindt dat het Kabinet al voor dinsdag een besluit moet nemen over het openen van de horeca- en de cultuursector. “Ik zie de deur duidelijk opengaan. Gisteravond sprak ik een collega van u op televisie over een kier open, nou ik zie 'm zodanig opengaan dat er eigenlijk dinsdag geen houden meer aan is. Die deur gaat open”, zegt Bruls in het radioprogramma Sven Op 1. Bekijk de video van Radio NPO 1 hieronder. Cornald Maas in Op1: "Het kabinet beseft niet wat cultuur voorstelt" (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde in Beau: "Er is te weinig lobby voor de cultuur" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) ziet de deur voor horeca en cultuur opengaan


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) ziet de deur voor horeca en cultuur opengaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV