HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is'

HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is'

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken.

Özcan Akyol vindt dat John de Mol niet goed heeft gereageerd in de uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland. De Mol benoemde meerdere keren dat vrouwen die slachtoffer zijn aan de bel moeten trekken.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em>: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is' Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken. Özcan Akyol vindt dat John de Mol niet goed heeft gereageerd in de uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland. De Mol benoemde meerdere keren dat vrouwen die slachtoffer zijn aan de bel moeten trekken. Lees verder onder de video. ‘De Mol faciliteerde die omgeving’“Dit is een enorme uitglijer, als je het hebt over trial by media, victim blaming, nu lijkt het wel alsof het een probleem van de vrouwen is, dat er allerlei mannen rondlopen die zich ongepast en onwettig gedragen”, aldus Eus in HLF8. “Hij wist het niet maar faciliteerde wel die omgeving, daar gaat het om.” HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Zien: John de Mol reageert openhartig op The Voice of Holland-schandaal Bekijk deze video » Zien: Johnny de Mol vindt dat vader John "een goede beurt" heeft gemaakt in #BOOS Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘De Mol faciliteerde die omgeving’
“Dit is een enorme uitglijer, als je het hebt over trial by media, victim blaming, nu lijkt het wel alsof het een probleem van de vrouwen is, dat er allerlei mannen rondlopen die zich ongepast en onwettig gedragen”, aldus Eus in HLF8. “Hij wist het niet maar faciliteerde wel die omgeving, daar gaat het om.”

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV