‘Stokertje’ Amy afgemaakt in Big Brother om spelen van ‘fucking lelijk spel’

‘Stokertje’ Amy afgemaakt in Big Brother om spelen van ‘fucking lelijk spel’

Amy is niet bepaald de populairste bewoner van het Big Brother-huis. “Ze is een heel vuil spel aan het spelen. Dus oppassen voor haar”, zo klinkt het in de wandelgangen. Ook wordt ze een ‘stokertje’ genoemd. “Al dat stoken, al dat geroddel en echt overal hè? En dat blijft zo, maar ze speelt gewoon een fucking lelijk spel. En dat is echt achterbaks.”

Bekijk de video van Big Brother hieronder.

Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

‘Stokertje’ Amy afgemaakt in <em>Big Brother</em> om spelen van ‘fucking lelijk spel’ Amy is niet bepaald de populairste bewoner van het Big Brother-huis. “Ze is een heel vuil spel aan het spelen. Dus oppassen voor haar”, zo klinkt het in de wandelgangen. Ook wordt ze een ‘stokertje’ genoemd. “Al dat stoken, al dat geroddel en echt overal hè? En dat blijft zo, maar ze speelt gewoon een fucking lelijk spel. En dat is echt achterbaks.” Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother 2022 is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Kitty ‘doodziek’ dat ze Big Brother moet verlaten: ‘Mijn persoon niet goed genoeg’ Bekijk deze video » Drama in Big Brother: Amy in tranen als ze wordt beschuldigd van fluisteren Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ‘Stokertje’ Amy afgemaakt in Big Brother om spelen van ‘fucking lelijk spel’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV