I Can See Your Voice met Fred van Leer als zeemeermin vervangt The Voice

I Can See Your Voice met Fred van Leer als zeemeermin vervangt The Voice

De afleveringen van The Voice Of Holland zijn geschrapt, in verband met alle verhalen rond grensoverschrijdend gedrag die naar buiten zijn gekomen. Vanaf vrijdagavond wordt de talentenshow vervangen door I Can See Your Voice, met onder anderen Fred van Leer.

Lees verder onder de video.

<em>I Can See Your Voice</em> met Fred van Leer als zeemeermin vervangt <em>The Voice</em> De afleveringen van The Voice Of Holland zijn geschrapt, in verband met alle verhalen rond grensoverschrijdend gedrag die naar buiten zijn gekomen. Vanaf vrijdagavond wordt de talentenshow vervangen door I Can See Your Voice, met onder anderen Fred van Leer. Lees verder onder de video. ‘Ik wil benen!’In een voorproefje van I Can See Your Voice is een van de kandidaten verkleed als zeemeermin. Het is natuurlijk de vraag of zij goed kan zingen of niet, maar Fred gaat helemaal los. Hij is helemaal geïnspireerd en doet een zeemeermin na. "Ik wil benen, ik wil benen!" Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hierboven. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf vrijdag 21 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Coldeweijer over BOOS: 'Marco Borsato is vieze gore wolf in schaapskleren die aan kinderen zit' Bekijk deze video » HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is' Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice met Fred van Leer als zeemeermin vervangt The Voice

‘Ik wil benen!’
In een voorproefje van I Can See Your Voice is een van de kandidaten verkleed als zeemeermin. Het is natuurlijk de vraag of zij goed kan zingen of niet, maar Fred gaat helemaal los. Hij is helemaal geïnspireerd en doet een zeemeermin na. "Ik wil benen, ik wil benen!"

Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hierboven.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf vrijdag 21 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice met Fred van Leer als zeemeermin vervangt The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV