Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer

Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer

Lees hier de Gids.tv-recensie over Sweet Magnolias.

Binnenkort kun je eindelijk weer genieten van een heerlijke serie over vriendschap, liefde familie en ook wat drama hier en daar, Sweet Magnolias komt namelijk met een nieuw seizoen.

Lees verder onder de video.

<em>Sweet Magnolias</em> seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer Lees hier de Gids.tv-recensie over Sweet Magnolias. Binnenkort kun je eindelijk weer genieten van een heerlijke serie over vriendschap, liefde familie en ook wat drama hier en daar, Sweet Magnolias komt namelijk met een nieuw seizoen. Lees verder onder de video. Ook Jamie Lynn Spears speelt in Sweet MagnoliasDe serie is gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods en draait om de vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue die van alles meemaken in hun levens op het gebied van relaties, familie en carrières in de stad Serenity. Pikant detail is dat ook de veelbesproken Jamie Lynn Spears een rol speelt in de serie, de zus van Britney. Fans van de zangeres protesteerden tegen Jamies rol in Sweet Magnolias, vanwege haar dubieuze rol omtrent de vrijheid van Britney. Het tweede seizoen van Sweet Magnolias is vanaf 4 februari te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Sweet Magnolias seizoen 2 bekijken. Bekijk de teaser van Love is Blind seizoen 2: vanaf 11 februari te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Against the Ice: vanaf 2 maart te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer

Ook Jamie Lynn Spears speelt in Sweet Magnolias
De serie is gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods en draait om de vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue die van alles meemaken in hun levens op het gebied van relaties, familie en carrières in de stad Serenity. Pikant detail is dat ook de veelbesproken Jamie Lynn Spears een rol speelt in de serie, de zus van Britney. Fans van de zangeres protesteerden tegen Jamies rol in Sweet Magnolias, vanwege haar dubieuze rol omtrent de vrijheid van Britney.

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias is vanaf 4 februari te zien op Netflix. In de video hierboven kun je de trailer van Sweet Magnolias seizoen 2 bekijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV