Sander en de kloof: ‘Door lage erfbelasting groeit ongelijkheid’

Sander en de kloof: ‘Door lage erfbelasting groeit ongelijkheid’

Sander Schimmelpenninck doet in zijn programma Sander en de kloof onderzoek naar de ongelijkheid in Nederland en richt zich op de erfbelasting, waar veel mensen tegen zijn. “De meeste mensen betalen helemaal geen erfbelasting. En de rijken? Die kunnen door die lage erfbelasting heel makkelijk vermogen in hun familie houden”, aldus Sander. “Je kan je voorstellen dat de ongelijkheid daar alleen maar verder van groeit.”

Bekijk de video van Sander en de kloof hieronder.

Sander en de kloof is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en de kloof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sander en de kloof</em>: ‘Door lage erfbelasting groeit ongelijkheid’ Sander Schimmelpenninck doet in zijn programma Sander en de kloof onderzoek naar de ongelijkheid in Nederland en richt zich op de erfbelasting, waar veel mensen tegen zijn. “De meeste mensen betalen helemaal geen erfbelasting. En de rijken? Die kunnen door die lage erfbelasting heel makkelijk vermogen in hun familie houden”, aldus Sander. “Je kan je voorstellen dat de ongelijkheid daar alleen maar verder van groeit.” Bekijk de video van Sander en de kloof hieronder. Sander en de kloof is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en de kloof terugkijken bij Gids.tv. Albert Verlinde pakt Sander Schimmelpenninck aan: 'Semi-Zweedse zeikerd' (video) Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck in Op1 over kloof Nederland: ‘Kapitaal steeds lager belast’ Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sander en de kloof: ‘Door lage erfbelasting groeit ongelijkheid’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV