RTL Boulevard: 'John de Mol maakt zich schuldig aan victim blaming' (video)

RTL Boulevard: 'John de Mol maakt zich schuldig aan victim blaming' (video)

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv

<em>RTL Boulevard</em>: 'John de Mol maakt zich schuldig aan <em>victim blaming</em>' (video) Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv Talpa-baas John de Mol reageerde in het programma BOOS van BNNVARA op de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Hij kreeg veel kritiek op zijn uitspraken, omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan victim blaming. Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'John de Mol maakt zich schuldig aan victim blaming' (video)

Talpa-baas John de Mol reageerde in het programma BOOS van BNNVARA op de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Hij kreeg veel kritiek op zijn uitspraken, omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan victim blaming. Bekijk het fragment uit de uitzending van BOOS hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: 'John de Mol maakt zich schuldig aan victim blaming' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV