Lilianne Ploumen in Talkshow M: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak onveilig"

Lilianne Ploumen in Talkshow M: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak onveilig"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 21 januari. Je kan ook de hele uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Lilianne Ploumen in <em>Talkshow M</em>: &quot;Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak onveilig&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 21 januari. Je kan ook de hele uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Fractievoorzitter van de PvdA, Lilianne Ploumen, was vrijdagavond te gast in Talkshow M. Net als velen heeft zij ook in shock naar de uitzending van BOOS over The Voice of Holland gekeken. "De reactie van John de Mol is de kern van het probleem." En: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak voor meisjes en vrouwen onveilig." Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Verklaring John de Mol: 'Onbedoeld indruk gewekt de schuld bij vrouwen te leggen' (video) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Lilianne Ploumen: 'Zwijgcontracten zoals bij The Voice verbieden" Bekijk deze video » Gertjan Segers in Talkshow M: 'Woorden van Gideon van Meijeren schaden veiligheid' Bekijk deze video » Talkshow M: Bob uit Zuid luidt het weekend in met Karpervissen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Lilianne Ploumen in Talkshow M: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak onveilig"

Fractievoorzitter van de PvdA, Lilianne Ploumen, was vrijdagavond te gast in Talkshow M. Net als velen heeft zij ook in shock naar de uitzending van BOOS over The Voice of Holland gekeken. "De reactie van John de Mol is de kern van het probleem." En: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak voor meisjes en vrouwen onveilig."

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lilianne Ploumen in Talkshow M: "Waar mannen en macht samenkomen is het te vaak onveilig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV