Gertjan Segers in Talkshow M: 'Woorden van Gideon van Meijeren schaden veiligheid'

Gertjan Segers in Talkshow M: 'Woorden van Gideon van Meijeren schaden veiligheid'

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 21 januari. Je kan ook de hele uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Het was een heftige week in Den Haag. Het debat rondom de regeringsverklaring liep meerdere keren uit de hand, onder andere door - opnieuw - intimidatie door kamerlid Gideon van Meijeren.

Lees verder onder de video.

Gertjan Segers in <em>Talkshow M</em>: 'Woorden van <em>Gideon van Meijeren</em> schaden veiligheid' Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 21 januari. Je kan ook de hele uitzending van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Het was een heftige week in Den Haag. Het debat rondom de regeringsverklaring liep meerdere keren uit de hand, onder andere door - opnieuw - intimidatie door kamerlid Gideon van Meijeren. Lees verder onder de video. VeiligheidChristenUnie-leider Gertjan Segers maakt zich zorgen. 'Dat wat er in de Kamer gebeurt, de woorden die Wilders, Van Meijeren en anderen gebruiken, hebben direct gevolgen voor de veiligheid van andere politici, medici en wetenschappers,' zei hij vrijdagavond in Talkshow M. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gertjan Segers in Talkshow M: 'Woorden van Gideon van Meijeren schaden veiligheid'

Veiligheid
ChristenUnie-leider Gertjan Segers maakt zich zorgen. 'Dat wat er in de Kamer gebeurt, de woorden die Wilders, Van Meijeren en anderen gebruiken, hebben direct gevolgen voor de veiligheid van andere politici, medici en wetenschappers,' zei hij vrijdagavond in Talkshow M.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gertjan Segers in Talkshow M: 'Woorden van Gideon van Meijeren schaden veiligheid' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV