Vanavond in Op1: o.a. Lucille Werner over optreden John de Mol in BOOS-uitzending

Vanavond in Op1: o.a. Lucille Werner over optreden John de Mol in BOOS-uitzending

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: o.a. <em>Lucille Werner</em> over optreden John de Mol in BOOS-uitzending Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma een nieuwe uitzending van Op1. Beste John, Het ligt niet aan de vrouwen. Talpa-medewerksters hebben een paginagrote advertentie in het AD geplaatst om John de Mol aan te spreken op zijn optreden van gisteren. Maar waar ligt het dan wel aan? En wat kunnen we doen om misstanden in de toekomst te voorkomen? Op1 bespreekt het met CDA-Kamerlid Lucille Werner, zangers Lakshmi en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verklaring John de Mol: 'Onbedoeld indruk gewekt de schuld bij vrouwen te leggen' (video) Bekijk deze video » Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: o.a. Lucille Werner over optreden John de Mol in BOOS-uitzending

Vanavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma een nieuwe uitzending van Op1. Beste John, Het ligt niet aan de vrouwen. Talpa-medewerksters hebben een paginagrote advertentie in het AD geplaatst om John de Mol aan te spreken op zijn optreden van gisteren. Maar waar ligt het dan wel aan? En wat kunnen we doen om misstanden in de toekomst te voorkomen? Op1 bespreekt het met CDA-Kamerlid Lucille Werner, zangers Lakshmi en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: o.a. Lucille Werner over optreden John de Mol in BOOS-uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV