HLF8 gemist? Antoon en Sigourney K treden live op met 'Vluchtstrook'

HLF8 gemist? Antoon en Sigourney K treden live op met 'Vluchtstrook'

<em>HLF8</em> gemist? <em>Antoon</em> en <em>Sigourney K</em> treden live op met 'Vluchtstrook' De mannen van Kris Kross Amsterdam hebben samen met Antoon en Sigourney K de monsterhit 'Vluchtstrook' gemaakt. De artiesten zingen het pakkende nummer live bij HLF8. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Kriss Kross Amsterdam over nieuwe samenwerking met Antoon en Sigourney Bekijk deze video » Zien: Kris Kross steekt Have You Ever Been Mellow in een nieuw jasje Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van Kris Kross Amsterdam hebben samen met Antoon en Sigourney K de monsterhit 'Vluchtstrook' gemaakt. De artiesten zingen het pakkende nummer live bij HLF8.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Antoon en Sigourney K treden live op met 'Vluchtstrook' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV