Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie'

Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie'

Een ontroerend moment vanavond in HLF8. Lizzy spreekt haar steun uit aan Johnny de Mol. Het doet de talkshowhost zichtbaar goed.

Lees verder onder de video

Video: Lizzy (<em>Down The Road</em>) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie' Een ontroerend moment vanavond in HLF8. Lizzy spreekt haar steun uit aan Johnny de Mol. Het doet de talkshowhost zichtbaar goed. Lees verder onder de video 'Speciaal voor jou'Lizzy en Kai waren vrijdagavond te gast bij HLF8. Ze vertelden over hun bijzondere reis die ze maakten in het programma Down The Road. Daarnaast had Lizzy het te doen met Johnny de Mol, die volgens haar ook steun verdient. 'Het gaat wel over je familie, dus ik vind het extra belangrijk om er speciaal voor jou te zijn ook.' HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video) Bekijk deze video » Down The Road: Hoe zal Thirza reageren op de ring? (video) Bekijk deze video » Down the Road: Nick gaat op zijn knieën om verkering te vragen aan Thirza Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Speciaal voor jou'
Lizzy en Kai waren vrijdagavond te gast bij HLF8. Ze vertelden over hun bijzondere reis die ze maakten in het programma Down The Road. Daarnaast had Lizzy het te doen met Johnny de Mol, die volgens haar ook steun verdient. 'Het gaat wel over je familie, dus ik vind het extra belangrijk om er speciaal voor jou te zijn ook.'

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV