HLF8 gemist? AD-columnist Debby Gerritsen deelt heftig verhaal over verkrachting

HLF8 gemist? AD-columnist Debby Gerritsen deelt heftig verhaal over verkrachting

Een heftig verhaal vanavond in HLF8. AD-columnist Debby Gerritsen is in verleden verkracht en deelt in de talkshow van Johnny de Mol een aangrijpend verhaal over de verkrachting.

Lees verder onder de video

<em>HLF8</em> gemist? AD-columnist <em>Debby Gerritsen</em> deelt heftig verhaal over verkrachting Een heftig verhaal vanavond in HLF8. AD-columnist Debby Gerritsen is in verleden verkracht en deelt in de talkshow van Johnny de Mol een aangrijpend verhaal over de verkrachting. Lees verder onder de video Nachtclub AmsterdamBij HLF8 aan tafel vertelt Debby over de verkrachting: "Ik ben een paar jaar geleden in een nachtclub in Amsterdam verkracht." De columnist praat niet graag over het vreselijke incident, maar om het taboe te doorbreken deelt ze toch haar verhaal. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is' Bekijk deze video » HLF8 gemist? Antoon en Sigourney K treden live op met 'Vluchtstrook' Bekijk deze video » Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nachtclub Amsterdam
Bij HLF8 aan tafel vertelt Debby over de verkrachting: "Ik ben een paar jaar geleden in een nachtclub in Amsterdam verkracht." De columnist praat niet graag over het vreselijke incident, maar om het taboe te doorbreken deelt ze toch haar verhaal.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? AD-columnist Debby Gerritsen deelt heftig verhaal over verkrachting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV