Video: John de Mol compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring BOOS-uitzending

Video: John de Mol compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring BOOS-uitzending

Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv

Na de langverwachte uitzending van BOOS walgt heel Nederland om de misdragingen van Marco Borsato en Ali B. Ook de gevoelloze reactie van mediamagnaat John de Mol schoot bij een hoop Nederlanders in het verkeerde keelgat. Omroep PowNed peilde de mening van voorbijganger op straat.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: <em>John de Mol</em> compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring <em>BOOS-uitzending</em> Je kan de hele aflevering van BOOS over The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv Na de langverwachte uitzending van BOOS walgt heel Nederland om de misdragingen van Marco Borsato en Ali B. Ook de gevoelloze reactie van mediamagnaat John de Mol schoot bij een hoop Nederlanders in het verkeerde keelgat. Omroep PowNed peilde de mening van voorbijganger op straat. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Mark Rutte over BOOS: 'Ik vind het heel heftig' (video) Bekijk deze video » HLF8: Özcan Akyol over 'uitglijer' John de Mol: 'Alsof het probleem van vrouwen is' Bekijk deze video » Video: Verbaasde Clarice Stenger reageert op verklaring John de Mol Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: John de Mol compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring BOOS-uitzending


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: John de Mol compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring BOOS-uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV