Op1 gemist? Zangeres Lakshmi teleurgesteld in BOOS-interview John de Mol

Op1 gemist? Zangeres Lakshmi teleurgesteld in BOOS-interview John de Mol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zangeres Lakshmi was gisteren zwaar teleurgesteld in het interview dat mediamagnaat John de Mol gaf aan BOOS in de uitzending over alle misstanden bij The Voice of Holland. Bij Op1 vertelt de zangeres waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Zangeres <em>Lakshmi</em> teleurgesteld in BOOS-interview <em>John de Mol</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 januari. Je kunt de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zangeres Lakshmi was gisteren zwaar teleurgesteld in het interview dat mediamagnaat John de Mol gaf aan BOOS in de uitzending over alle misstanden bij The Voice of Holland. Bij Op1 vertelt de zangeres waarom. Tekst gaat verder onder de video. Verbaasde me niet"Ik vond het erg treurig dat ik dit allemaal had verwacht. Het verbaasde me niet wat hij zei, omdat dit het antwoord is van de gemiddelde man in Nederland", aldus Lakshmi. Volgens de zangeres is het de omgedraaide wereld, maar helaas wel de verwachte wereld. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zangeres Lakshmi teleurgesteld in BOOS-interview John de Mol

Verbaasde me niet
"Ik vond het erg treurig dat ik dit allemaal had verwacht. Het verbaasde me niet wat hij zei, omdat dit het antwoord is van de gemiddelde man in Nederland", aldus Lakshmi. Volgens de zangeres is het de omgedraaide wereld, maar helaas wel de verwachte wereld.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zangeres Lakshmi teleurgesteld in BOOS-interview John de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV