Hélène Hendriks in VI Vandaag over ervaringen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Hélène Hendriks in VI Vandaag over ervaringen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Sinds de uitzending van BOOS over alle misstanden bij The Voice of Holland is seksueel grensoverschrijdend gedrag het gesprek van de dag. Ook de mannen van VI Vandaag ontkomen er niet aan, ze vragen of tafelgast Hélène Hendriks in haar carrière ooit te maken heeft gehad met dergelijke praktijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hélène Hendriks</em> in <em>VI Vandaag</em> over ervaringen seksueel grensoverschrijdend gedrag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Sinds de uitzending van BOOS over alle misstanden bij The Voice of Holland is seksueel grensoverschrijdend gedrag het gesprek van de dag. Ook de mannen van VI Vandaag ontkomen er niet aan, ze vragen of tafelgast Hélène Hendriks in haar carrière ooit te maken heeft gehad met dergelijke praktijken. Tekst gaat verder onder de video. Hélène reageert"Het zou een beetje hypocriet zijn om te zeggen dat ik het nooit heb meegemaakt, natuurlijk heb ik dat meegemaakt" aldus Hélène bij VI Vandaag. René van der Gijp kan dit bevestigen, hij stond ooit samen met Hélène verslag te doen in een voetbalstadion. De dingen die ze naar haar hoofd geroepen kreeg, waren volgens Van der Gijp allesbehalve mals. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène reageert
"Het zou een beetje hypocriet zijn om te zeggen dat ik het nooit heb meegemaakt, natuurlijk heb ik dat meegemaakt" aldus Hélène bij VI Vandaag. René van der Gijp kan dit bevestigen, hij stond ooit samen met Hélène verslag te doen in een voetbalstadion. De dingen die ze naar haar hoofd geroepen kreeg, waren volgens Van der Gijp allesbehalve mals.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks in VI Vandaag over ervaringen seksueel grensoverschrijdend gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV