Johan Derksen haalt weer uit naar Angela de Jong: "Heb ik toch schijt aan"

Johan Derksen haalt weer uit naar Angela de Jong: "Heb ik toch schijt aan"

De laatste tijd is Johan Derksen wel vaker fel op AD-columniste Angela de Jong. Ook deze vrijdag zijn de woorden niet mals: "Wat Angela de Jong vind, daar heb ik echt populair schijt aan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt weer uit naar <em>Angela de Jong</em>: &quot;Heb ik toch schijt aan&quot; De laatste tijd is Johan Derksen wel vaker fel op AD-columniste Angela de Jong. Ook deze vrijdag zijn de woorden niet mals: "Wat Angela de Jong vind, daar heb ik echt populair schijt aan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. BoycotZe zijn het ook regelmatig eens, stelt Derksen: "Als zij geboycot wordt door Talpa, dan ben ik de eerste die het voor haar opneemt. Dat heb ik ook tegen John (de Mol, red.) gezegd!" Volgens Hélène Hendriks is Angela de flauwste niet: "Die gaat hier gewoon zitten hoor, als dat kan." Volgens Derksen is ze "van harte welkom", en Genee geeft aan haar al uitgenodigd te hebben. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boycot
Ze zijn het ook regelmatig eens, stelt Derksen: "Als zij geboycot wordt door Talpa, dan ben ik de eerste die het voor haar opneemt. Dat heb ik ook tegen John (de Mol, red.) gezegd!" Volgens Hélène Hendriks is Angela de flauwste niet: "Die gaat hier gewoon zitten hoor, als dat kan." Volgens Derksen is ze "van harte welkom", en Genee geeft aan haar al uitgenodigd te hebben.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen haalt weer uit naar Angela de Jong: "Heb ik toch schijt aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV