Hélène Hendriks na de uitzending van VI Vandaag: "Zegt helemaal geen reet"

Hélène Hendriks na de uitzending van VI Vandaag: "Zegt helemaal geen reet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hélène Hendriks</em> na de uitzending van <em>VI Vandaag</em>: &quot;Zegt helemaal geen reet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Hélène wordt, na de uitzending van VI Vandaag, net als iedere gast backstage geïnterviewd. Het gaat nog even over de Voice en de angstcultuur binnen Talpa: "Daar heb ik het niet gemerkt, maar dat zegt natuurlijk helemaal geen reet." Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène wordt, na de uitzending van VI Vandaag, net als iedere gast backstage geïnterviewd. Het gaat nog even over de Voice en de angstcultuur binnen Talpa: "Daar heb ik het niet gemerkt, maar dat zegt natuurlijk helemaal geen reet."

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks na de uitzending van VI Vandaag: "Zegt helemaal geen reet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV