Noorderslag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Noorderslag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Noorderslag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Verslag van het volledig digitale festival Noorderslag in Groningen. De meest veelbelovende muzikale acts van dit jaar komen voorbij in dit programma vol hoogtepunten. ReportagesNaast livemuziek zijn er in deze uitzending meerdere reportages over acts zoals Meau, Prins S. en de Geit, Nelcon en Tramhaus en is er uitgebreid aandacht voor de uitreiking van de Popprijs. Floor Jansen wint Popprijs 2019 Bekijk deze video » Bekijk hele docu De vlucht van Ronnie over rapper Ronnie Flex Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Verslag van het volledig digitale festival Noorderslag in Groningen. De meest veelbelovende muzikale acts van dit jaar komen voorbij in dit programma vol hoogtepunten.

Reportages
Naast livemuziek zijn er in deze uitzending meerdere reportages over acts zoals Meau, Prins S. en de Geit, Nelcon en Tramhaus en is er uitgebreid aandacht voor de uitreiking van de Popprijs.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noorderslag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV