Video: Houden Ali B en Marco Borsato nog vrienden over na #BOOS?

Video: Houden Ali B en Marco Borsato nog vrienden over na #BOOS?

Na de schokkende onthullingen aan het adres van Ali B in de uitzending van #BOOS laten steeds meer mensen de "nationale Knuffelmarokkaan" als een blok vallen.

Video: Houden <em>Ali B</em> en <em>Marco Borsato</em> nog vrienden over na #BOOS? Na de schokkende onthullingen aan het adres van Ali B in de uitzending van #BOOS laten steeds meer mensen de "nationale Knuffelmarokkaan" als een blok vallen. Ali en MarcoNiet alleen Ali, maar ook Marco Borsato moet het de laatste tijd flink verduren. Zangeres Esmee Denters deelt vrijdag ook een opvallend verhaal over een ervaring met Borsato, zo laat De Telegraaf weten. Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Esmée Denters: "Marco Borsato kneep in mijn bil" Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rob Goossens niet verbaasd over boycot Marco Borsato (video) Bekijk deze video » Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio Bekijk deze video »
TV :
Video: Houden Ali B en Marco Borsato nog vrienden over na #BOOS?

Ali en Marco
Niet alleen Ali, maar ook Marco Borsato moet het de laatste tijd flink verduren. Zangeres Esmee Denters deelt vrijdag ook een opvallend verhaal over een ervaring met Borsato, zo laat De Telegraaf weten.

Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Houden Ali B en Marco Borsato nog vrienden over na #BOOS? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV