Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio

Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio

Ali B en Marco Borsato zijn vrijdag geboycot door de radiozenders van de Publieke Omroep: voorlopig worden de twee artiesten, die in opspraak kwamen door de rel rond The Voice, niet meer gedraait.

Zien: Dit is wat <em>Marco Borsato</em> en Ali B mislopen met boycot <em>NPO</em> Radio Ali B en Marco Borsato zijn vrijdag geboycot door de radiozenders van de Publieke Omroep: voorlopig worden de twee artiesten, die in opspraak kwamen door de rel rond The Voice, niet meer gedraait. Oud-radio dj Patrick Kicken laat doorschemeren hoeveel dat in de portemonnee gaat betekenen: "Dat is einde carrière eigenlijk al. Dat gaat zeker om een half miljoen, dat zou dan zijn als je de rest van het jaar niet meer gedraait wordt." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Advocaat Ali B, Bart Swier, bij Beau: "Ali was geschokt door uitzending BOOS" Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rob Goossens niet verbaasd over boycot Marco Borsato (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio

Oud-radio dj Patrick Kicken laat doorschemeren hoeveel dat in de portemonnee gaat betekenen: "Dat is einde carrière eigenlijk al. Dat gaat zeker om een half miljoen, dat zou dan zijn als je de rest van het jaar niet meer gedraait wordt."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is wat Marco Borsato en Ali B mislopen met boycot NPO Radio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV