LuckyTV gemist? John de Mol probeert Tim Hofman het zwijgen op te leggen

LuckyTV gemist? John de Mol probeert Tim Hofman het zwijgen op te leggen

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em> gemist? John de Mol probeert <em>Tim Hofman</em> het zwijgen op te leggen Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. De uitzending van BOOS gaat John de Mol en zijn bedrijven natuurlijk flink wat schade opleveren en daarom doet John in het interview met Tim Hofman nog een aantal verwoede pogingen om Tim de uitzending niet openbaar te laten brengen: "Jij springt nu in de auto en je komt nu naar mijn kantoor." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook Verklaring John de Mol: 'Onbedoeld indruk gewekt de schuld bij vrouwen te leggen' (video) Bekijk deze video » Video: John de Mol compleet afgeschreven na gevoelloze verklaring BOOS-uitzending Bekijk deze video » Op1 gemist? Zangeres Lakshmi teleurgesteld in BOOS-interview John de Mol Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV gemist? John de Mol probeert Tim Hofman het zwijgen op te leggen

De uitzending van BOOS gaat John de Mol en zijn bedrijven natuurlijk flink wat schade opleveren en daarom doet John in het interview met Tim Hofman nog een aantal verwoede pogingen om Tim de uitzending niet openbaar te laten brengen: "Jij springt nu in de auto en je komt nu naar mijn kantoor."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV gemist? John de Mol probeert Tim Hofman het zwijgen op te leggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV