Peter van der Vorst in BEAU: "Eerste brief was al misselijkmakend"

Peter van der Vorst in BEAU: "Eerste brief was al misselijkmakend"

Peter van der Vorst reageert voor het eerst uitgebreid op de zaken die we deze week rond The Voice-rel te horen hebben gekregen: "Het heeft geen zin om elke dag aan een talkshowtafel te gaan zitten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>Peter van der Vorst</em> in <em>BEAU</em>: &quot;Eerste brief was al misselijkmakend&quot; Peter van der Vorst reageert voor het eerst uitgebreid op de zaken die we deze week rond The Voice-rel te horen hebben gekregen: "Het heeft geen zin om elke dag aan een talkshowtafel te gaan zitten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. MailRTL kreeg een uitgebreide mail van de redactie van #BOOS: "Vlak voor de uitzending kregen we ook een aantal bevestigingen. Die mail was ook al misselijkmakend als je het las. Tijdens de uitzending van The Voice vrijdag hebben we besloten: we moeten stoppen." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter van der Vorst in BEAU: "Eerste brief was al misselijkmakend"

Mail
RTL kreeg een uitgebreide mail van de redactie van #BOOS: "Vlak voor de uitzending kregen we ook een aantal bevestigingen. Die mail was ook al misselijkmakend als je het las. Tijdens de uitzending van The Voice vrijdag hebben we besloten: we moeten stoppen."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter van der Vorst in BEAU: "Eerste brief was al misselijkmakend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV