BEAU: Peter van der Vorst kritisch op verklaring collega John de Mol

BEAU: Peter van der Vorst kritisch op verklaring collega John de Mol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>BEAU</em>: <em>Peter van der Vorst</em> kritisch op verklaring collega <em>John de Mol</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Peter van der Vorst twijfelt over de verklaring van collega John de Mol, die nogal in contrast staat met de verklaringen van Jeroen Rietbergen en Johnny de Mol (in zijn eigen show): "Ik heb niets geweten van een incident van vijf, zes jaar geleden. We hadden hem op staande voet ontslagen." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: Peter van der Vorst kritisch op verklaring collega John de Mol

Peter van der Vorst twijfelt over de verklaring van collega John de Mol, die nogal in contrast staat met de verklaringen van Jeroen Rietbergen en Johnny de Mol (in zijn eigen show): "Ik heb niets geweten van een incident van vijf, zes jaar geleden. We hadden hem op staande voet ontslagen."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BEAU: Peter van der Vorst kritisch op verklaring collega John de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV