BEAU gemist? Burgemeesters woedend op nieuwe kabinet vanwege coronabeleid

BEAU gemist? Burgemeesters woedend op nieuwe kabinet vanwege coronabeleid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? Burgemeesters woedend op nieuwe kabinet vanwege coronabeleid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Ook in politiek Den Haag staat het deze dagen niet stil: vrijdag zijn de burgemeesters weer woedend op het nieuwe kabinet. Wouter de Winther praat Beau bij: "De rek bij hen is eruit, want zij moeten naar de horeca en naar de entertainmentwereld steeds weer nee verkopen." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Burgemeesters woedend op nieuwe kabinet vanwege coronabeleid

Ook in politiek Den Haag staat het deze dagen niet stil: vrijdag zijn de burgemeesters weer woedend op het nieuwe kabinet. Wouter de Winther praat Beau bij: "De rek bij hen is eruit, want zij moeten naar de horeca en naar de entertainmentwereld steeds weer nee verkopen."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BEAU gemist? Burgemeesters woedend op nieuwe kabinet vanwege coronabeleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV