BEAU gemist? Peter van der Vorst is stellig: "Natuurlijk had Rietbergen machtspositie"

BEAU gemist? Peter van der Vorst is stellig: "Natuurlijk had Rietbergen machtspositie"

Peter van der Vorst laat zich kritisch uit over de uitspraak van John de Mol in de uitzending van BOOS. De Mol is niet van mening dat Jeroen Rietbergen een machtspositie had binnen The Voice, Van der Vorst begrijpt daar niks van: "Natuurlijk had hij een machtspositie."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? <em>Peter van der Vorst</em> is stellig: &quot;Natuurlijk had <em>Rietbergen</em> machtspositie&quot; Peter van der Vorst laat zich kritisch uit over de uitspraak van John de Mol in de uitzending van BOOS. De Mol is niet van mening dat Jeroen Rietbergen een machtspositie had binnen The Voice, Van der Vorst begrijpt daar niks van: "Natuurlijk had hij een machtspositie." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. IrritatieVolgens Van der Vorst is daar geen twijfel over mogelijk: "Dat irriteerde mij bijzonder. Als je bandleider bent en je werkt met kandidaten... Je kunt daar niet over twijfelen." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Peter van der Vorst is stellig: "Natuurlijk had Rietbergen machtspositie"

Irritatie
Volgens Van der Vorst is daar geen twijfel over mogelijk: "Dat irriteerde mij bijzonder. Als je bandleider bent en je werkt met kandidaten... Je kunt daar niet over twijfelen."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BEAU gemist? Peter van der Vorst is stellig: "Natuurlijk had Rietbergen machtspositie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV