Video: vliegen op elektriciteit, binnenkort kan het!

Video: vliegen op elektriciteit, binnenkort kan het!

Video: vliegen op elektriciteit, binnenkort kan het! Met kleinere vliegtuigjes het luchtruim kiezen, kan inmiddels. Maar hoe zit het met grotere toestellen? Volgens Nederlandse onderzoekers gaat het niet lang meer duren voor een passagiersvlucht naar Londen of Parijs in een elektrisch toestel kan worden gemaakt. Bekijk het in de video van Editie NL hierboven. Bekijk de video van Editie NL hierboven. Bekijk ook Mark Koster over optreden John de Mol in BOOS: "Hij wordt overvallen door golf van feminisme" Bekijk deze video » Zien: Dj Wef vertelt tweede zwangerschap op bijzondere wijze aan vriend Bekijk deze video » Zien: vrachtwagen met explosieven ontploft in woonwijk Ghana Bekijk deze video »
TV :
Video: vliegen op elektriciteit, binnenkort kan het!

Met kleinere vliegtuigjes het luchtruim kiezen, kan inmiddels. Maar hoe zit het met grotere toestellen? Volgens Nederlandse onderzoekers gaat het niet lang meer duren voor een passagiersvlucht naar Londen of Parijs in een elektrisch toestel kan worden gemaakt. Bekijk het in de video van Editie NL hierboven.

Bekijk de video van Editie NL hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: vliegen op elektriciteit, binnenkort kan het! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV