Zien: vrachtwagen met explosieven ontploft in woonwijk Ghana

Zien: vrachtwagen met explosieven ontploft in woonwijk Ghana

In Ghana is een vrachtwagen met explosieven tot ontploffing gekomen. De plek waar de vrachtwagen tot ontploffing kwam, betrof een woonwijk. Er zijn dan ook enorm veel slachtoffers en de ontploffing heeft daarnaast veel schade aangericht. "Je zag overal menselijke resten", aldus een inwoner.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Zien: vrachtwagen met <em>explosieven</em> ontploft in woonwijk <em>Ghana</em> In Ghana is een vrachtwagen met explosieven tot ontploffing gekomen. De plek waar de vrachtwagen tot ontploffing kwam, betrof een woonwijk. Er zijn dan ook enorm veel slachtoffers en de ontploffing heeft daarnaast veel schade aangericht. "Je zag overal menselijke resten", aldus een inwoner. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Zien: taxichauffeur voorkomt aanslag van terrorist met bomgordel in Liverpool Bekijk deze video » Video: explosief aangetroffen bij mogelijk beschoten café Eindhoven Bekijk deze video » Video: 'geknutseld' vuurwerk aangetroffen na brand in Deventer Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: vrachtwagen met explosieven ontploft in woonwijk Ghana


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vrachtwagen met explosieven ontploft in woonwijk Ghana of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV