Acteur Sjoerd Fleur (Mocro Maffia) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video)

Acteur Sjoerd Fleur (Mocro Maffia) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video)

Acteur Sjoerd Fleur (<em>Mocro Maffia</em>) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video) Nog één weekje wachten en dan is het bingen geblazen met het nieuwe seizoen van Mocro Maffia. Terwijl het aantal kijkers maar blijft groeien is er van de oorspronkelijke cast weinig over. Eén van de sterren die we niet meer zullen zien is Sjoerd Fleur, maar dat levert hem wel zijn eigen serie op. Je hoorde hem in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Boulevard gemist? Teleurstelling bij huidige kandidaten The Voice of Holland (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over strafeisen Caloh Wagoh in Boulevard: 'OM heeft stevige zaak' Bekijk deze video » RTL Boulevard: waarom een gedeeltelijke heropening met stijgende coronacijfers? Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Arno Kantelberg onthult modekleuren van dit seizoen (video) Bekijk deze video » Koen Verweij en Jutta Leerdam in RTL Boulevard over Olympische Spelen: 'Loodzwaar' Bekijk deze video »
TV :
Acteur Sjoerd Fleur (Mocro Maffia) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video)

Nog één weekje wachten en dan is het bingen geblazen met het nieuwe seizoen van Mocro Maffia. Terwijl het aantal kijkers maar blijft groeien is er van de oorspronkelijke cast weinig over. Eén van de sterren die we niet meer zullen zien is Sjoerd Fleur, maar dat levert hem wel zijn eigen serie op. Je hoorde hem in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Acteur Sjoerd Fleur (Mocro Maffia) over ambities: 'Wens is om in GTST te spelen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV