Zien: Froukje schittert met Ik Wil Dansen in Matthijs Gaat Door

Zien: Froukje schittert met Ik Wil Dansen in Matthijs Gaat Door

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 22 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Froukje schittert met <em>Ik Wil Dansen</em> in <em>Matthijs Gaat Door</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 22 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Froukje zingt haar hit Ik Wil Dansen en wordt daarmee toegevoegd aan The Real Book van Matthijs Gaat Door: hét verzamelwerk van grote nummers en liedjes in deze wereld die iedere muzikant zou moeten kennen om er vervolgens op te kunnen improviseren. Ze wordt niet alleen begeleid door de Sven Hammond Big Band, maar ook door het CodArts Pop Orchetsra, muzikanten van het Rotterdams Conservatorium en dus allemaal vrienden van Froukje, want zij studeert aan datzelfde conservatorium. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Froukje schittert met Ik Wil Dansen in Matthijs Gaat Door

Froukje zingt haar hit Ik Wil Dansen en wordt daarmee toegevoegd aan The Real Book van Matthijs Gaat Door: hét verzamelwerk van grote nummers en liedjes in deze wereld die iedere muzikant zou moeten kennen om er vervolgens op te kunnen improviseren. Ze wordt niet alleen begeleid door de Sven Hammond Big Band, maar ook door het CodArts Pop Orchetsra, muzikanten van het Rotterdams Conservatorium en dus allemaal vrienden van Froukje, want zij studeert aan datzelfde conservatorium.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Froukje schittert met Ik Wil Dansen in Matthijs Gaat Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV