Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Model Yvon Jaspers schrikt van schilderij in Project Rembrandt: ‘Wat een kont!’ Bekijk deze video » Project Rembrandt: Annechien Steenhuizen laat geiten uit op torenhoge hakken Bekijk deze video » In dit nieuwe seizoen van Project Rembrandt volgt Annechien Steenhuizen de nieuwe strijd tussen een groep uiterst gedreven schildertalenten in de strijd om de titel 'beste amateur kunstschilder van Nederland'. Elke zondag rond 20.20 uur op NPO 1. InspirerenIedere aflevering voeren de amateurschilders opdrachten uit in de geest van Rembrandt en andere grote meesters. Daarbij is het niet de bedoeling de grote meesters te kopiëren of imiteren, maar hun werk erdoor te laten inspireren en zo een eigen stijl te ontwikkelen. DocentenOok dit seizoen worden de leerlingschilders gecoacht door docenten Iris Frederix en Tyas Leeuwerink. Onder hun bevlogen leiding krijgen ze de kans hun talent in figuratieve kunst verder te ontwikkelen. JuryIn de jury zit dit seizoen een nieuwe naam: Raquel van Haver, een Amsterdamse kunstenaar met Colombiaanse roots. Samen met Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum, beoordeelt zij de werken van de deelnemers. Samen bepalen ze wie moet afvallen. Project Rembrandt: Isabel is helemaal klaar met opdracht: ‘Ik wil opnieuw beginnen’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In dit nieuwe seizoen van Project Rembrandt volgt Annechien Steenhuizen de nieuwe strijd tussen een groep uiterst gedreven schildertalenten in de strijd om de titel 'beste amateur kunstschilder van Nederland'. Elke zondag rond 20.20 uur op NPO 1.

Inspireren
Iedere aflevering voeren de amateurschilders opdrachten uit in de geest van Rembrandt en andere grote meesters. Daarbij is het niet de bedoeling de grote meesters te kopiëren of imiteren, maar hun werk erdoor te laten inspireren en zo een eigen stijl te ontwikkelen.

Docenten
Ook dit seizoen worden de leerlingschilders gecoacht door docenten Iris Frederix en Tyas Leeuwerink. Onder hun bevlogen leiding krijgen ze de kans hun talent in figuratieve kunst verder te ontwikkelen.

Jury
In de jury zit dit seizoen een nieuwe naam: Raquel van Haver, een Amsterdamse kunstenaar met Colombiaanse roots. Samen met Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum, beoordeelt zij de werken van de deelnemers. Samen bepalen ze wie moet afvallen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Project Rembrandt

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Project Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV