Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Andere Tijden Sport blikt terug op de allereerste gouden medaille voor Nederland in de sneeuw. Die won snowboardster Nicolien Sauerbreij in Vancouver, 2010. TopHet is haast niet te geloven. Rond de eeuwwisseling zoeft een jonge vrouw uit het vlakke Nederland de mondiale top van het snowboarden binnen. Door Nicolien Sauerbreij gloort er voor het eerst hoop op een Nederlandse olympische medaille in de sneeuw. HoonZe wordt omarmd, mag zelfs de vlag dragen, maar als ze op twee opeenvolgende Spelen de fout ingaat, krijgt ze de hoon der natie over zich heen. Ze verliest alle financiële steun, maar weigert te capituleren. PaniekaanvalZe domineert de sport in de tussenliggende jaren, maar als ze in 2010 op de dag voor haar derde olympische optreden overvallen wordt door een paniekaanval, lijkt de ultieme revanche ver weg. Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de Olympische Winterspelen nep is Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Andere Tijden Sport blikt terug op de allereerste gouden medaille voor Nederland in de sneeuw. Die won snowboardster Nicolien Sauerbreij in Vancouver, 2010.

Top
Het is haast niet te geloven. Rond de eeuwwisseling zoeft een jonge vrouw uit het vlakke Nederland de mondiale top van het snowboarden binnen. Door Nicolien Sauerbreij gloort er voor het eerst hoop op een Nederlandse olympische medaille in de sneeuw.

Hoon
Ze wordt omarmd, mag zelfs de vlag dragen, maar als ze op twee opeenvolgende Spelen de fout ingaat, krijgt ze de hoon der natie over zich heen. Ze verliest alle financiële steun, maar weigert te capituleren.

Paniekaanval
Ze domineert de sport in de tussenliggende jaren, maar als ze in 2010 op de dag voor haar derde olympische optreden overvallen wordt door een paniekaanval, lijkt de ultieme revanche ver weg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV