Tijl en de Negende van Beethoven Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijl en de Negende van Beethoven Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijl en de Negende van Beethoven Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het programma 'Tijl en de Negende van Beethoven' (zondag om 19.25 uur op NPO 2) wordt afgesloten met deze concertuitzending waarin Tijl Beckand de Negende symfonie dirigeert. Droom2020 was het Beethovenjaar, maar zijn 250e verjaardag kon helaas niet groots gevierd worden. Tijl moest zijn levenslange droom daarom nog een jaar uitstellen, maar nu komt deze echt uit. Hij dirigeert de Negende symfonie van Beethoven. BladmuziekRuim tweeënhalf jaar lang oefende Tijl onder leiding van dirigent Jules van Hessen. En dit zonder een noot bladmuziek te kunnen lezen. Samen met het Residentie Orkest en solisten Jeannette van Schaik, Maria Fiselier, Linard Vrielink en Frans Fiselier gaat Tijl de uitdaging aan. Vijf kwartierGaat het Tijl lukken om in een zaal vol publiek ruim vijf kwartier het orkest te leiden en zijn favoriete muziekstuk te laten spelen? Tijl Beckand in Lago di Beau over stranden huwelijk: "Veel moeite mee gehad" Bekijk deze video » Nieuw seizoen De Verraders start 20 februari bij RTL 4: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Lago Di Beau: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het programma 'Tijl en de Negende van Beethoven' (zondag om 19.25 uur op NPO 2) wordt afgesloten met deze concertuitzending waarin Tijl Beckand de Negende symfonie dirigeert.

Droom
2020 was het Beethovenjaar, maar zijn 250e verjaardag kon helaas niet groots gevierd worden. Tijl moest zijn levenslange droom daarom nog een jaar uitstellen, maar nu komt deze echt uit. Hij dirigeert de Negende symfonie van Beethoven.

Bladmuziek
Ruim tweeënhalf jaar lang oefende Tijl onder leiding van dirigent Jules van Hessen. En dit zonder een noot bladmuziek te kunnen lezen. Samen met het Residentie Orkest en solisten Jeannette van Schaik, Maria Fiselier, Linard Vrielink en Frans Fiselier gaat Tijl de uitdaging aan.

Vijf kwartier
Gaat het Tijl lukken om in een zaal vol publiek ruim vijf kwartier het orkest te leiden en zijn favoriete muziekstuk te laten spelen?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV