Better Than Ever gemist? Jay Wowor uit boyband B-Brave terug op het podium

Better Than Ever gemist? Jay Wowor uit boyband B-Brave terug op het podium

Zaterdag 22 januari was alweer de vierde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. X-Factor deelnemer Jay Wowor keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Better Than Ever</em> gemist? <em>Jay Wowor</em> uit boyband B-Brave terug op het podium Zaterdag 22 januari was alweer de vierde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. X-Factor deelnemer Jay Wowor keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn optreden hieronder. Lees verder onder de video. Tienermeisjes weg van B-Brave-zangerOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we ex-bandlid van B-Brave Jay Wowor, die deelnam aan X-Factor. Elk tienermeisje was op slag verliefd op de jongens en ze tourden door heel Nederland. Ondanks het succes heeft Jay niet het gevoel alles te kunnen geven voor de groep en besluit hij om uit de boyband te stappen. Hij doet mee aan Better Than Ever om te laten zien wat hij kan.Bekijk het optreden hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Alle fragmenten uit deze uitzending Better Than Ever: Meisje met de harp-Iris Kroes zingt nu op een cruiseschip Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? TVOH-winnaar Jim van der Zee is nu pakketbezorger Bekijk deze video » Better Than Ever: Yuli Minguel zingt Hold On Bekijk deze video » Bekijk ook Floortje Smit maakt in Better Than Ever hoop emoties los (video) Bekijk deze video » Zien: Rachel Kramer keert terug op het podium in Better Than Ever Bekijk deze video »
TV :
Better Than Ever gemist? Jay Wowor uit boyband B-Brave terug op het podium

Tienermeisjes weg van B-Brave-zanger
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we ex-bandlid van B-Brave Jay Wowor, die deelnam aan X-Factor. Elk tienermeisje was op slag verliefd op de jongens en ze tourden door heel Nederland. Ondanks het succes heeft Jay niet het gevoel alles te kunnen geven voor de groep en besluit hij om uit de boyband te stappen. Hij doet mee aan Better Than Ever om te laten zien wat hij kan.
Bekijk het optreden hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Better Than Ever gemist? Jay Wowor uit boyband B-Brave terug op het podium of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV