Better Than Ever: Meisje met de harp-Iris Kroes zingt nu op een cruiseschip

Better Than Ever: Meisje met de harp-Iris Kroes zingt nu op een cruiseschip

Zaterdag was de vierde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. The Voice of Holland-winnares Iris Kroes, bekend als 'meisje met de harp' keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Better Than Ever</em>: Meisje met de harp-<em>Iris Kroes</em> zingt nu op een <em>cruiseschip</em> Zaterdag was de vierde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. The Voice of Holland-winnares Iris Kroes, bekend als 'meisje met de harp' keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder. Lees verder onder de video. CruiseschipOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we Iris Kroes die in 2012 'The voice of Holland' wist te winnen. Nu heeft ze haar absolute droombaan gevonden, ze werkt als muzikante op een cruiseschip. Iris treedt in Better Than Ever met haar harp op met het liedje Believe. Bekijk het optreden hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook Boulevard gemist? Teleurstelling bij huidige kandidaten The Voice of Holland (video) Bekijk deze video » Video: Tim Hofman in opspraak na vrouwonvriendelijke opmerking: 'Ik schaam me' Bekijk deze video »
TV :
Better Than Ever: Meisje met de harp-Iris Kroes zingt nu op een cruiseschip

Cruiseschip
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we Iris Kroes die in 2012 'The voice of Holland' wist te winnen. Nu heeft ze haar absolute droombaan gevonden, ze werkt als muzikante op een cruiseschip. Iris treedt in Better Than Ever met haar harp op met het liedje Believe. Bekijk het optreden hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Better Than Ever: Meisje met de harp-Iris Kroes zingt nu op een cruiseschip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV