WNL Op Zondag gemist? Wierd Duk over het "gekke hoofd" van Vladimir Poetin

WNL Op Zondag gemist? Wierd Duk over het "gekke hoofd" van Vladimir Poetin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

Oud-Ruslandcorrespondent en schrijver Wierd Duk praat de kijkers bij WNL op Zondag bij over de situatie rond de Russen in Oekraïne: "Ik geloof niet dat we eerder in zo'n dreigende situatie hebben gezeten, maar het lijkt mij flauwekul om de Derde Wereldoorlog hier te verklaren."

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Wierd Duk over het &quot;gekke hoofd&quot; van Vladimir Poetin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 23 januari. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Oud-Ruslandcorrespondent en schrijver Wierd Duk praat de kijkers bij WNL op Zondag bij over de situatie rond de Russen in Oekraïne: "Ik geloof niet dat we eerder in zo'n dreigende situatie hebben gezeten, maar het lijkt mij flauwekul om de Derde Wereldoorlog hier te verklaren." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
WNL Op Zondag gemist? Wierd Duk over het "gekke hoofd" van Vladimir Poetin

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Wierd Duk over het "gekke hoofd" van Vladimir Poetin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV