ZIEN: Grote demonstratie tegen medische apartheid in Brussel (video)

ZIEN: Grote demonstratie tegen medische apartheid in Brussel (video)

Een flink aantal Nederlanders is vandaag aanwezig bij een Europa-brede anti-coronademonstratie in Brussel. Samen met vele andere Europeanen demonstreren ze tegen de "medische apartheid en QR terreur".

ZIEN: Grote demonstratie tegen <em>medische apartheid</em> in Brussel (video) Een flink aantal Nederlanders is vandaag aanwezig bij een Europa-brede anti-coronademonstratie in Brussel. Samen met vele andere Europeanen demonstreren ze tegen de "medische apartheid en QR terreur". AntifaAlhoewel het grootste deel vreedzaam verloopt, zijn er ook mensen die rotzooi schoppen. Volgens verschillende bronnen zou het gaan om zowel coronademonstranten als leden van de Antifa-beweging. Bekijk de beelden van de demonstratie hierboven. Bekijk ook Heftig: Opnieuw zware rellen op verschillende plaatsen in Nederland Bekijk deze video » Video: politie grijpt in bij verboden demonstratie Museumplein Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Grote demonstratie tegen medische apartheid in Brussel (video)

Antifa
Alhoewel het grootste deel vreedzaam verloopt, zijn er ook mensen die rotzooi schoppen. Volgens verschillende bronnen zou het gaan om zowel coronademonstranten als leden van de Antifa-beweging.

Bekijk de beelden van de demonstratie hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV