Arno Kantelberg openhartig over exit WIDM: "Ik was erg geëmotioneerd"

Arno Kantelberg openhartig over exit WIDM: "Ik was erg geëmotioneerd"

Suzanne Kleman, publieksfavorieten Glen Faria en Welmoed Sijtsma kregen de afgelopen weken in Wie is de Mol? het gevreesde rode scherm te zien. Gisteravond kwam er helaas ook een einde aan het WIDM-avontuur van modedeskundige Arno Kantelberg. Bij RTL Boulevard praat hij over zijn emotionele exit.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Arno Kantelberg</em> openhartig over <em>exit WIDM</em>: &quot;Ik was erg geëmotioneerd&quot; Suzanne Kleman, publieksfavorieten Glen Faria en Welmoed Sijtsma kregen de afgelopen weken in Wie is de Mol? het gevreesde rode scherm te zien. Gisteravond kwam er helaas ook een einde aan het WIDM-avontuur van modedeskundige Arno Kantelberg. Bij RTL Boulevard praat hij over zijn emotionele exit. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv.
TV :
Arno Kantelberg openhartig over exit WIDM: "Ik was erg geëmotioneerd"

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arno Kantelberg openhartig over exit WIDM: "Ik was erg geëmotioneerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV