Zien: Emotionele Adele videobelt fans na afblazen Las Vegas-shows

Zien: Emotionele Adele videobelt fans na afblazen Las Vegas-shows

Wat een droom had moeten worden, eindigt als een nachtmerrie voor Adele. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen, omdat een groot deel van de productie besmet raakte met het coronavirus. Maar Adele zou Adele niet zijn, als ze de teleurgestelde fans niet op een hele speciale manier weet te verrassen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Emotionele <em>Adele</em> videobelt fans na afblazen <em>Las Vegas-shows</em> Wat een droom had moeten worden, eindigt als een nachtmerrie voor Adele. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen, omdat een groot deel van de productie besmet raakte met het coronavirus. Maar Adele zou Adele niet zijn, als ze de teleurgestelde fans niet op een hele speciale manier weet te verrassen. Tekst gaat verder onder de video. Adele videobelt fansAls goedmaker zocht de zangeres contact met de mensen die speciaal voor haar naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de optredens. Op socialmedia verschijnen verschillende beelden van de warme gesprekken tussen Adele en haar fans, daarnaast trakteerde ze de afgereisde fans op gratis spullen en drankjes in Las Vegas. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Emotionele Adele videobelt fans na afblazen Las Vegas-shows

Adele videobelt fans
Als goedmaker zocht de zangeres contact met de mensen die speciaal voor haar naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de optredens. Op socialmedia verschijnen verschillende beelden van de warme gesprekken tussen Adele en haar fans, daarnaast trakteerde ze de afgereisde fans op gratis spullen en drankjes in Las Vegas.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Emotionele Adele videobelt fans na afblazen Las Vegas-shows of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV