Video: Omikronvariant maakt invoering 2G-beleid compleet nutteloos

Video: Omikronvariant maakt invoering 2G-beleid compleet nutteloos

Even dachten we dat we corona eindelijk onder controle konden krijgen, maar toen gooide de omikronvariant roet in het eten. De besmettelijkheid van omikron is duidelijk hoger dan die van voorgaande varianten en dat heeft grote gevolgen voor het coronabeleid.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Omikronvariant</em> maakt invoering <em>2G-beleid</em> compleet nutteloos Even dachten we dat we corona eindelijk onder controle konden krijgen, maar toen gooide de omikronvariant roet in het eten. De besmettelijkheid van omikron is duidelijk hoger dan die van voorgaande varianten en dat heeft grote gevolgen voor het coronabeleid. Tekst gaat verder onder de video. Beleid niet voldoendeOp dit moment werken we in Nederland met het 3G-beleid, maar het kabinet overweegt om over te stappen op het 2G-beleid. Beide methoden zijn niet voldoende, blijkt nu uit onderzoek. Omikron heeft het coronabeleid flink overhoop gehaald. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Marcel Levi bij Beau: 'Van omikron word je niet heel erg ziek' Bekijk deze video » Video: wanneer staat nieuwe persconferentie Rutte & Kuipers over verdere versoepelingen gepland? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Omikronvariant maakt invoering 2G-beleid compleet nutteloos

Beleid niet voldoende
Op dit moment werken we in Nederland met het 3G-beleid, maar het kabinet overweegt om over te stappen op het 2G-beleid. Beide methoden zijn niet voldoende, blijkt nu uit onderzoek. Omikron heeft het coronabeleid flink overhoop gehaald.

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Omikronvariant maakt invoering 2G-beleid compleet nutteloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV